Termeni si conditii

Site-ul de față este proprietatea S.C. DYOMEDICA CND S.R.L., cu sediul în Ploiesti, Bulevardul Bucuresti, numarul 264, Judetul Prahova, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/1796/13.07.2007, CUI RO 22112765, denumită în cele ce urmează Dyomedica cnd.

Utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru activitațile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia. Răspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului și conținutului său, Dyomedica cnd și terților cu care Dyomedica cnd are încheiate contracte revine în totalitate utilizatorului.

Tot conținutul (incluzând text, imagini, conținut multimedia, dar nelimitându-se la acestea) prezente pe acest site sunt proprietatea intelectuală a S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. și a altor terți cu care compania are sau nu încheiate contracte, caz în care este specificat proprietarul de drept al respectivului conținut.

Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera sau utiliza conținutul aflat pe acest site doar în scopuri personale, non-comerciale.

Accesarea site-ului si a informațiilor prezentate în cadrul său se face în mod electronic. Dyomedica cnd își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor, oricare ar fi natura acestora, exprimate prin mijloacele de comunicare și contact prezentate pe site.

Toate informațiile folosite în descrierea produselor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Dyomedica cnd, acestea fiind cu titlu de prezentare.