Dyomedica CND

Despre noi

Fondata in 2007, firma noastra este un partener traditional si unul din liderii pietei de service instalatii radiologice, de control al calitatii,
de monitorizare si de instrumentatie nucleara si radioprotectie. Oferim întreaga gamă de servicii, produse şi accesorii necesare amenajării şi
funcţionării în condiţii optime a oricărui laborator de radiologie, diagnostic, inclusiv soluţii „la cheie” pentru dezvoltarea de noi afaceri sau
modernizarea celor existente. Astfel clienţii noştri se pot concentra exclusiv asupra pacienţilor, construind soluţii de tratament pe baza unor
imagini radiologice de înaltă calitate, generate cu ajutorul celor mai moderne tehnici descoperite.

Clientii nostrii

   Povestea

   • Infiintare

    S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. a fost infiintata in anul 2007 pentru a oferi pe piata servicii de mentenanta si consultanta in domeniul nuclear precum si servicii de examinare nedistructiva folosind personal calificat si certificat si utilizand echipamente de ultima generatie.
    Obiectivul principal al societatii noastre este atat efectuarea cat si mentinerea la cel mai inalt nivel calitativ a activitatii prestate si consolidarea reputatiei dobandite pentru calitatea si siguranta lucrarilor executate.

   • Viziune

    S.C. DYOMEDICA CND S.R.L., firma romaneasca de profil, are sistemul de management al calitatii certificat, national si international, conform ISO 9001:2008, ceea ce arata nivelul ridicat al experientei noastre, angajamentul S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. fata de calitatea produselor si serviciilor oferite precum si dorinta noastra de a satisface toate solicitarile partenerilor nostri.

   • Departamentul Tehnic

    Membrii echipei tehnice, absolvenţi de cursuri de specializare organizate periodic de producători de aparatură medicală, dețin Permise de Exercitare Nivel 2 şi Nivel 3 eliberate de Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare pentru domeniile röentgen diagnostic şi röentgen terapie în practica MRIVX.
    S.C. DYOMEDICA CND S.R.L dispune de personal de specialitate,autorizat ISCIR, CNCAN, EURONORM, ASME, cu o solida pregatire in domeniu examinarilor nedistructive si in domeniul tratamentelor termice pentru suduri.
    S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. este autorizată de Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare şi de Ministerul Sănătăţii în vederea desfăşurării activităţii si în domeniile service, consultanţă sicomercializare aparatură roentgen diagnostic.
    S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. este autorizata de catre Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare sa efectueze in Romania servicii in domeniul nuclear pentru cele mai multe tipuri de echipamente in medicina si industrie.

   • Departamentul Consultanţă

    Echipa formată din fizicieni şi ingineri (permis de exercitare in domeniul nuclear - nivel II) utilizează aparatură de măsură şi control neinvazivă, de ultimă generaţie, pentru a verifica funcţionarea în condiţii optime a echipamentelor röentgen şi calitatea ecranării laboratoarelor radiologice, în vederea asigurării protecţiei împotriva radiaţiilor pentru personalul expus profesional, pentru pacienţi şi populaţie în general.
    Verificările urmăresc atât factori cantitativi, precum kV, mA, mAs, timp de expunere, doză, cât şi factori calitativi, precum obţinerea imaginilor radiologice prin aplicarea unor doze minime de radiaţie X (principiul ALARA), menţinerea dozei de radiaţie în limita fondului natural în zonele înconjurătoare laboratoarelor radiologice etc.

   • Laborator si Expertize

    Laboratorul DYOMEDICA CND ofera consultanta tehnica privitoare la tipurile de examinari nedistructive, a limitelor lor, la alegerea metodei de control in functie de cerintele tehnice si de posibilitatile metodelor de control nedistructiv. De asemenea se ofera consultanta privitoare la omologarea precedeelor de sudura si a certificarilor/autorizarilor sudorilor conforme cu specificatiile de sudura alese (ISCIR sau EN). Prin expertize se pot stabili duratele de viata sau uzurile componentelor si instalatiilor metalice.